Disseny Gràfic

Logotips i Marques

L'art de projectar comunicació visual a través d'una imatge, el té Upnow. Només es tracta de saber escoltar... tant als nostres clients com al públic al que va dirigit el missatge. Fem disseny totalment personalitzat i adaptat a la seva imatge corporativa.

Demana el teu Pressupost

Pressupost

Difusió

Els articles promocionals i publicitaris, els regals d’empresa i el marxandatge són un dels mitjans de comunicación més efectius, que mai poden desaparèixer… La millor alternativa visual per estar sempre presents.

Demana el teu Pressupost

Pressupost

CARTELLS, LONES, ROLL-UPS, DISPLAYS, EXPOSITORS

Ideal per promocionar la seva marca o producte de forma temporal (fires, congressos, obres, recintes de tot tipus…) ó per un llarg període de temps.

Demana el teu Pressupost

Pressupost

VINILS

Per a comerços, estands i tot en general… Disposem d’una extensa gamma de vinils de tall i d’impressió digital, que es poden aplicar tant en interiors com en exteriors. En funció de la utilitat que se li vulgui donar, l’assessorem amb la millor elecció possible.

Demana el teu Pressupost

Pressupost

IMPRESSIONS DE TOT TIPUS

Per poder plasmar al màxim el disseny elaborat, imprimim en alta qualitat sobre qualsevol format des de targetes de visita, pvc, flyers, material d'oficina… passant per l'hostaleria de menús carta, estovalles individuals, tovallons, carpetes, adhesius, magnètics, etiquetes... fins arribar a petits ó grans formats en suports com lones, vinils, dibond, forex, akylux, PLV, banderes, textils, etc.

Demana el teu Pressupost

Pressupost

Els nostres clients

Alguns dels clients amb els que hem tingut la sort de treballar

Scroll hacia arriba