Privacitat i avís legal

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD STIU3000 SLU, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: www.upnow.es , s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de STIU3000 SLU. La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de STIU3000 SLU. Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada. STIU3000 SLU adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació dels mateixos. L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar el propi usuari a través d’email a: info@upnow.es oa l’adreça: major, 15 Seu d’Urgell L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a STIU3000 SLU. Finalitat del tractament de les dades personals: Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals? En STIU3000 SLU tractarem les teves dades personals demanades a través del lloc web: upnow.es, amb les següents finalitats: 1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través d’STIU3000 SLU, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei. 2.Envío d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats a upnow.es 3.Remitir butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat de STIU3000 SLU i del sector. Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment. Els camps d’aquests registres són d’ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides? Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats. Legitimació: El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix: 1.La sol·licitud d’informació i / o la contractació dels serveis de STIU3000 SLU, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació. 2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte. En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis. Destinataris: Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a STIU3000 SLU, llevat obligació legal.

 

Avís Legal i CopyrightDrets d’autor

Els drets d’autor de totes les imatges d’aquest web són propietat exclusiva de UPNOW | Agència de publicitat, i estan protegits per la Unió Europea i les lleis i tractats de drets d’autor internacionals. 

Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, comercialització, emmagatzematge, comunicació pública o transformació, total o parcial dels continguts i imatges d’aquest web, necessita el consentiment exprés i escrit de UPNOW | Agència de publicitat

Cap fotografia d’aquest lloc web és de domini públic i, per tant, no es pot descarregar. La violació d’aquest avís de copyright serà perseguit amb tot el rigor de la llei i els infractors podran ser declarats legalment responsables de tots els danys resultants.

Scroll hacia arriba